Ota yhteyttä!

Oletko kiinnostunut Tietoturvasertifikaatista ja haluat, että sinuun ollaan yhteydessä?
Jätä meille tietosi tällä lomakkeella ja palaamme pian asiaan!

Kysyttävää Tietoturva-sertifikaatista?

Täytä yllä oleva lomake tai ota suoraan yhteyttä meihin!

Second Nature Security (2NS)

Mika Holmberg, toimitusjohtaja

+358 10 322 9000 mika.holmberg@2ns.fi

Ohjelmisto- ja e-business ry

Rasmus Roiha, toimitusjohtaja

+358 400 180434 rasmus@ohjelmistoebusiness.fi

Mikä on Ohjelmisto- ja e-business ry?

Ohjelmisto- ja e-business ry (entinen Ohjelmistoyrittäjät ry) on vuonna 1993 perustettu yritysjohdon yhteisö ja toimialavaikuttaja.

Edistämme jäsenyritystemme menestymisen mahdollisuuksia kansainvälisesti kovenevassa kilpailussa. Mukana toimialaa koskevaan päätöksentekoon vaikuttamassa, alan tutkimusta ja koulutusta tukemassa sekä liiketoimintaansa kehittämässä on noin 600 ohjelmisto- ja ohjelmistovetoista yritystä.

Tietoturvasertifikaatti on Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenpalvelu, jonka olemme kehittäneet yhteistyössä 2NS:n kanssa nostaaksemme Suomen ohjelmistoalan tietoturvaa kokonaisuutena.

Tavoitteenamme on kasvattaa sekä tietoisuutta aiheesta että palveluiden ja ohjelmistojen tietoturvaa.

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä hankit tietoturvasertifikaatin etuhintaan. Lisäksi käytössäsi on kattava valikoima muita jäsenpalveluja, joiden avulla edistät liiketoimintaasi ja vaikutat koko liiketoimintaympäristön kehittymiseen.

SaaS Finland -ohjelma tuo suomalaiset SaaS-yritykset yhteen

Ohjelmisto- ja e-business ry:n SaaS Finland -ohjelma esimerkiksi keskittyy suomalaisen SaaSin tilannekuvaan ja kehittämiseen, ja tuo suomalaiset SaaS-yritykset yhteen. SaaS-klubissa ruoditaan parhaita käytäntöjä ja jaetaan kokemuksia nimenomaan SaaS-yritysten kesken. SaaS Finland kokoaa samaan paikkaan myös alan uusimmat julkaisut, sekä tuottaa ja julkaisee omaa tutkimusdataa yhteistyössä kumppanien kanssa. 

Lisätietoja Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenyydeestä löydät linkistä alla.

Referenssit

“Tästä ei luovuta mistään syystä” – Tietoturvasertifikaatti toi Granitelle kiistattoman kilpailuedun, jolla on helppo erottua.

Usein kysyttyä

Miten, miksi, mitä ja kuka?
Lue tästä useimmin kysytyt kysymykset Tietoturvasertifikaatista.